Akamai

Cloud
Thema's

7 & 8 december 2022
EXPO Houten
Datacenter
Security
loT
Workplace
No-Code
Dev/ops
Hacking

Bezoek Akamai op Cloud Expo 2022

Kom langs bij Akamai en bezoek een of meerdere Theater sessies in de Cloud Theaters van Cloud Expo 2022.

Elke dag maken miljarden mensen verbinding met hun favoriete merken om online te winkelen, te gamen, ideeën te delen, geld te beheren en nog veel meer. Ze weten het misschien niet, maar Akamai is er, die het online leven aandrijft en beschermt.

Meer dan 20 jaar geleden begonnen we met het oplossen van de grootste uitdaging van het vroege internet: de "World Wide Wait". En sindsdien hebben we de moeilijkste uitdagingen van het internet opgelost en werken we aan onze visie van een veiligere en meer verbonden wereld.

Met het meest gedistribueerde computeplatform ter wereld - van cloud tot edge - maken we het bedrijven gemakkelijk om toepassingen te ontwikkelen en uit te voeren, terwijl we ervaringen dichter bij de gebruikers houden en bedreigingen verder weg. Daarom kiezen innovatieve bedrijven wereldwijd voor Akamai om hun digitale ervaringen te bouwen, te leveren en te beveiligen.

Ons pakket toonaangevende oplossingen voor beveiliging, computing en levering helpt wereldwijde bedrijven het leven van miljarden mensen miljarden keren per dag te verbeteren.

Gratis tickets