Cellnex

Cloud
Thema's

7 & 8 december 2022
EXPO Houten
Datacenter
Security
loT
Workplace
No-Code
Dev/ops
Hacking

Bezoek Cellnex op Cloud Expo 2022

Kom langs bij Cellnex en bezoek een of meerdere Theater sessies in de Cloud Theaters van Cloud Expo 2022.

Cellnex is de grootste onafhankelijk telecommunicatie-infrastructuur provider in Europa. Onze telecommunicatie-infrastructuuris essentieel voor de dienstverlening van mobiele telecomoperators enbroadcasting exploitanten.

Met de digitale transformatie wordt het steeds crucialer om data niet alleen veilig en snel te transporteren, maar ook op te slaan, te verwerken en te ontsluiten. Cellnex ondersteunt organisaties inalle aspecten van dit zogeheten ‘data-ecosysteem’ en biedt een breed scala aanoplossingen waarbij connectiviteit een sleutelrol speelt.

Naast onze uitgebreide telecommunicatie-infrastructuurvan ruim 4.000 antenne opstelpunten in Nederland en ruim 120.000 in Europa,omvat ons portfolio onder andere Distributed Antenna Systems (DAS), PrivateNetworks, Datacenters en oplossingen voor IoT, Smart Cities en 5G.

Recent heeft Cellnex ook het MediaGateway-datacenter overgenomen. Naast de datacenters van Cellnex in de 24 hoge telecom- en datatorens vormt dit datacenter een belangrijke schakel in het data-ecosysteem.

De centrale ligging, dichtbij Amsterdam,in combinatie met de meer dan uitstekende connectiviteits mogelijkheden, is uitermate aantrekkelijk voor nationale en internationale bedrijven. Met namevoor organisaties met een grote behoefte aan connectiviteit enstorage-capaciteit. De door Cellnex geleverde betrouwbaarheid enkwaliteitsstandaarden zijn van essentieel belang voor organisaties om hun diensten aan te bieden aan hun eindklanten in binnen- en buitenland.

Gratis tickets