ZZ Dutch Cloud Community

Cloud
Thema's

7 & 8 december 2022
EXPO Houten
Datacenter
Security
loT
Workplace
No-Code
Dev/ops
Hacking

Over Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. In januari 2021 is de Dutch Cloud Community ontstaan uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Meer dan honderd prominente bedrijven uit de sector zijn aangesloten bij onze branchevereniging. Samen vertegenwoordigen we de digitale infrastructuur.

Nederland loopt nu nog voorop als het gaat om een bloeiende en snelgroeiende digitale infrastructuur voor hosting- en clouddiensten. Op diverse internationale lijsten behoort deze sector bij de beste ter wereld. Binnen Dutch Cloud Community streven we naar meer.

De ontwikkeling van het digitaliseringsproces staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje. Daarom richtten we onder meer Stichting DINL op. Deze overkoepelende organisatie maakt zich hard voor de digitale sector in Nederland.

Onze missie

Onze missie is het scheppen van belangrijke randvoorwaarden voor de Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector. Ook dragen we bij aan een open, veilig en vrij internet.

Gratis tickets