SoftwareONE

Cloud
Thema's

7 & 8 december 2022
EXPO Houten
Datacenter
Security
loT
Workplace
No-Code
Dev/ops
Hacking

Bezoek SoftwareONE op Cloud Expo 2022

Kom langs bij SoftwareONE en bezoek een of meerdere Theater sessies in de Cloud Theaters van Cloud Expo 2022.

SoftwareONElevert software- en cloudtechnologie oplossingen aan klanten over de gehele wereld. Wij helpen klanten toegevoegde waarde te halen uit hun IT-omgeving en begeleiden ze bij hun digitale transformatie.

Dat doen we in vier fases: Design, Buy, Build & Implement, Optimize & Manage. Met andere woorden: vanaf de analyse en het ontwerp tot aan het implementeren, beheren én optimaliseren van jouw software. PyraCloud, ons eigen digitale platform, geeft klanten daarbij inzicht en overzicht in zowel hun eigen omgeving als de cloud.

Bij SoftwareONE hanteren we een pragmatische benadering van cloudadoptie en bieden we flexibele diensten die jou helpen jouw doelen te behalen, hoever je ook bent in de reis. Onze Application Services focussen op ontwikkeling en modernisering van gepersonaliseerde applicaties.

Onze Cloud Services leveren cloudmigraties op maat. En onze FinOps Services zorgen ervoor dat je de waarde van je software- en cloudinvesteringen maximaliseert. Dat is een krachtige combinatie en een eenvoudige manier voor jou om te krijgen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Bekijk onze 10R infographic.

 

Gratis tickets