Team Epoch - TU Delft

Cloud
Thema's

7 & 8 december 2022
EXPO Houten
Datacenter
Security
loT
Workplace
No-Code
Dev/ops
Hacking

Bezoek Team Epoch op Cloud Expo 2022

Kom langs bij Team Epoch en bezoek een of meerdere Theater sessies in de Cloud Theaters van Cloud Expo 2022.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Artificial Intelligence Dream Team van de TU Delft gericht op AI.  Als Team Epoch doen we mee aan AI-wedstrijden over de hele wereld. Ons team bestaat momenteel uit 11 gemotiveerde studenten met verschillende studieachtergronden en vaardigheden, variërend van Informatica tot Technologie, Beleid en Management. Door deze verschillende vaardigheden hebben we er alle vertrouwen in dat we kunnen slagen.

Team Epoch neemt deel aan wedstrijden met verschillende vakgebieden zoals gezondheidszorg, transport, sport of bedrijfsleven. Door een breed scala aan onderwerpen voor de wedstrijden te hebben, zal ons team gedijen met goed opgeleide en goed afgeronde AI-ingenieurs aan het eind van het jaar.

Door studenten met verschillende achtergronden in staat te stellen deel te nemen aan AI-wedstrijden willen we actief bijdragen aan de democratisering van AI. Wij geloven in goede AI en dat voor de toekomst van AI de toegankelijkheid van AI-kennis cruciaal is. Dit voorkomt niet alleen monopolistische uitkomsten, maar helpt ook de ontwikkeling van AI in de juiste richting: als positieve en nuttige oplossing voor maatschappelijke problemen.

Gratis tickets